Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ''CRASH SOUND'' απ'το 1993 δραστηροποιείται στον χώρο της διασκέδασης, εξυπηρετώντας το κοινό εντός και εκτός  Αττικής, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα την άρτια ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και την σωστή μουσική επένδυση κάθε είδους εκδήλωσης.

Κύριοι στόχοι μας λοιπόν είναι:

  • Να φροντίσουμε προσωπικά την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης που ονειρεύεστε (γάμος, βάπτιση, party, εγκαίνια κτλ.), εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που επιθυμείτε!
  • ​​Να κάνουμε προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν τον διοργανωτή της εκδήλωσης ή τον υπεύθυνο ενός νέου καταστήματος που ενδιαφέρεται για αγορά ή ενοικίαση ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού

Έχοντας εργαστεί και αποκτήσει εμπειρία δίπλα σε σπουδαία πρόσωπα του χώρου, ο υπεύθυνος της εταιρείας CRASH SOUND, Μητρόπουλος Γιώργος, δύναται να σας επισκεφθει στον χώρο σας, να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να τις κάνει πράξη.

Φωτιστικά εφέ, Πυροτεχνήματα, Projectors & Οθόνες για προβολή videos ή slides, Επιδαπέδια Συντριβάνια, Κανόνι με φυσικά ροδοπέταλα κ.α.

Επίσης Πρωτότυπες Μπαλονοσυνθέσεις καθώς και Show από έμπειρους ταχυδακτυλουργούς & Μάγους για μικρούς και μεγάλους...

Αφήστε λοιπόν σε εμάς το άγχος για όλα τα παραπάνω, εμπιστευθείτε μας τις ιδέες σας και το πως φαντάζεστε τις μοναδικές αυτές στιγμές και μαζί θα βρούμε το καλύτερο για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Ο υπεύθυνος

Μητρόπουλος Γιώργος         

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Loading...